Üzletszabályzat
 Kérjük, hogy a webáruház használata előtt figyelmesen olvassa el az alábbi rendelési feltételeket és szabályokat. A honlap használata automatikusan maga után vonja ezek elfogadását.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1.1 A szerződést kötő felek az alábbiak:

Türgyei Faipari Kft 2112 Veresegyház, Szadai út 15.  adószám: 12539345-2-13, Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezet: 66000011-11064538, a továbbiakban röviden „Eladó”)
valamint
az oldal jelen szerződés szerinti felhasználója (a továbbiakban röviden „Vevő”). Eladó és Vevő megnevezése együtt, röviden: Felek.

 1.2.  Telephelyünk:
 Türgyei Faipari Kft
2112 Veresegyház, Szadai út 15.

2. A szerződés létrejötte

2.1   A Vevő a webáruházban regisztrálás nélkül is korlátlanul böngészhet a termékek között, de vásárolni csak regisztrációval lehetséges.  A regisztráció nem vonja magával a vásárlási kötelezettséget. Megrendelés a vásárlás befejezése gomb megnyomásával jön létre.

3. A szerződés tárgya   

3.1   A Türgyei Faipari Kft  webáruházában minőségi építőanyagokat forgalmaz.
Az oldalainkon szereplő termékeknél feltüntetett árak ajánlati árak. A webáruházban minden esetben bruttó árak kerülnek feltűntetésre, melyek a 25% Áfá-t tartalmazzák. Megrendelés esetén, ezeken az árakon történik a visszaigazolás. A Türgyei Faipari Kft az árváltoztatás jogát fenntartja. Árváltozás esetén Eladó az új árajánlatot e-mailben megküldi Vevő részére vagy telefonon értesíti.

4. A megrendelés menete

4.1    Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Ezt a REGISZTRÁCIÓ gomb segítségével teheti meg. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. Kérjük a kérdőívet is töltse ki. A regisztrációhoz szükséges adatok megadása után a Regisztráció gomb megnyomásával azonnal aktiválta Önt a megadott azonosítóval a webáruház. A regisztráció során természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is. Amennyiben rendelni szeretne, a kiválasztott termék melletti kis kosár ikonra kattintva teheti be a terméket kosarába. A termék ekkor bekerül az Ön kosarába, melyet a kosár menüpont alatt tud ellenőrizni, itt van lehetőség beállítani a kívánt darabszámot, illetve kivenni a terméket a kosárból. Több termék vásárlása esetén egyesével tudja kosarába tenni a kiválasztott termékeket. A megrendelés véglegesítésénél be kell jelentkezni egy regisztrált felhasználó e-mail címével és jelszavával, a megjelenő oldalon a rendeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók szerepelnek. Véglegesített rendelését itt küldheti el számunkra a "A vásárlás befejezése" gomb megnyomásával. A megrendelés elküldése után, Ön egy automatikus megrendelési visszaigazolást kap. Az automata válasz után megrendelését feldolgozzuk, majd még egyszer visszaigazoljuk a pontos ár, teljesítés, és a kiszállítás napjának megadásával.  

5. Fizetési és szállítási feltételek

5.1  Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön személyesen is át tudja venni  telephelyünkön, vagy kiszállítást kérhet a megrendelés elküldése előtt.  A szállítás várható időpontját visszaigazolásunk tartalmazza, vagy kollegánkkal egyeztetheti telefonon. A szállítási költség a megrendelőt terheli, melyre külön ajánlatot küldünk.  
5.2   Szállító az áru helyszínre szállítására akkor köteles, ha a Felek írásban így állapodtak meg. Az áru lerakodása Szállító feladata, a fuvarköltség csak az áru tehergépkocsi mellé történő lerakodását tartalmazza.
5.3     Vevő vagy megbízottja az árut a helyszínen köteles átvenni, a szállítólevélre mennyiségi kifogásait rávezetni. Nem közölhet mennyiségi kifogást azt követően, hogy a szállítólevélen az átvételt aláírásával igazolta.
5.4  Fizetési módok
Készpénz: Készpénzes fizetés cégünk telephelyén lehetséges, telephelyi átvétel esetén, vagy a kiszállítást megelőzően.
Átutalás:  A szállítást megelőzően átutalással fizethet a visszaigazoláson szereplő számlaszámra. (Amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átvehetik telephelyünkön.)

6. Elállási jog

6.1  Amennyiben a rendelést az Ön által kért módon nem tudjuk az Ön által elvárt idő alatt teljesíteni (pl: több hetet kellene várni az adott termék megérkezésére), a rendelést minden következmény nélkül lemondhatja az áru ellenértékének kiegyenlítésének időpontjáig. Az ellenérték kifizetése után, a szállítást megelőzően raktári termékek esetében az adott megrendelés bruttó értékének 20%-os meghiúsulási kötbér illeti Eladót.

7. Szavatosság, Garancia:

7.1   Az általunk forgalmazott termékekre a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvében  és a 117/1991. (IX.10.) számú Kormányrendeletben foglaltak szerint jár a garancia.

8. Adatvédelem

8.1 A Vevő személyes adatait, a 2001. évi CVIII. törvénynek megfelelően, a saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.